Zoek
Sluit dit zoekvak.

OAK Regular

Staal aanvragen
Voor veel mensen blijft de bekende kleur van het eikenhout toch de favoriet. De warme gloed door de natuurlijke olieafwerking geeft jouw eiken visgraatvloer het gouden randje dat jouw interieur verdiend.

Tarkett Segno
OAK Regular

Het is de kleur waar je aan denkt als je het hebt over een visgraat vloer. De kleur die staat voor eikenhout en elk interieur een ongekende warmte geeft. De Oak Regular laat zich met vele interieurstijlen combineren en niet is te gek. Haal ook de warmte in huis en geniet van eikenhout in zijn bekendste vorm. Bestel nu gratis een proefplankje en ontdek of dit óók jouw vloer is.

Ontdek Tarkett Segno

Laat je inspireren door onze video.

Verkooppunten

Met onze dealer finder vind ik u gemakkelijk een verkooppunt waar u zich professioneel en vrijblijvend kunt laten adviseren.

Waarom Tarkett Segno

Downloads

Technische en Milieuspecificaties

Echt hout Ja
Totale dikte 11 mm
Slijtlaagdikte 3,50 mm
Totaal gewicht 7,2 kg / m²
Installatiemethode Glue-Down
Sluitsysteem Tongue & Groove
Formaattype Plank
Artikelen per doos 30
Oppervlakte per doos 2,16 m²
Rc-waarde 0.065 K/W

Andere kleuren uit de Segno Collectie

Vraag een proefstaal aan voor OAK Regular
Staal aanvragen

Vind een dealer

Vul hier uw email en postcode in en wij voorzien u van de dichtsbijzijnde Tarkett Segno dealer. Niet alle dealers hebben de volledige collectie in huis, daarom personaliseren wij graag uw aanvraag.

[gravityform id="7" title="false" description="false" ajax="true" tabindex="49" field_values="check=First Choice,Second Choice"]

Gratis staal toegevoegd

Je kunt to maximaal drie proefstalen aanvragen. Wel kun je zoveel fatvorieten toevoegen als je wil. Ga naar bestellen of kijk gerust verder!