Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Oak Blonde

Staal aanvragen
Vers gezaagd onbehandeld eiken heeft van nature een prachtige kleur die vaak niet te realiseren is want je moet een vloer beschermen en daarmee verander je direct de kleur. Met de Oak Blonde is dat verleden tijd, ontdek nu jouw vloer.
Tarkett Oak Blonde

Tarkett Segno
Oak Blonde

De kleur van het onbehandelde eikenhout is mooi van zichzelf en deze kleur wil je gewoon behouden. Tarkett Segno heeft dat mogelijk gemaakt met de Oak Blonde. Hoe mooi kan het zijn, de kleur van het pure eikenhout en toch een optimale bescherming. Dit is puur, dit is uitstraling, en daarmee is de natuurlijke basis voor jouw interieur een feit. Bestel nu gratis een proefplankje en ontdek of dit óók jouw vloer is.

Ontdek Tarkett Segno

Laat je inspireren door onze video.

Verkooppunten

Met onze dealer finder vind ik u gemakkelijk een verkooppunt waar u zich professioneel en vrijblijvend kunt laten adviseren.

Waarom Tarkett Segno

Downloads

Technische en Milieuspecificaties

Echt hout Ja
Totale dikte 11 mm
Slijtlaagdikte 3,50 mm
Totaal gewicht 7,2 kg / m²
Installatiemethode Glue-Down
Sluitsysteem Tongue & Groove
Formaattype Plank
Artikelen per doos 30
Oppervlakte per doos 2,16 m²
Rc-waarde 0.065 K/W

Andere kleuren uit de Segno Collectie

Vraag een proefstaal aan voor Oak Blonde
Staal aanvragen

Vind een dealer

Vul hier uw email en postcode in en wij voorzien u van de dichtsbijzijnde Tarkett Segno dealer. Niet alle dealers hebben de volledige collectie in huis, daarom personaliseren wij graag uw aanvraag.

[gravityform id="7" title="false" description="false" ajax="true" tabindex="49" field_values="check=First Choice,Second Choice"]

Gratis staal toegevoegd

Je kunt to maximaal drie proefstalen aanvragen. Wel kun je zoveel fatvorieten toevoegen als je wil. Ga naar bestellen of kijk gerust verder!