Search
Close this search box.

Oak Lime Stone

Staal aanvragen
Het traditionele visgraatpatroon in combinatie met de frisse afwerking van de Oak Limestone, daarmee creëer je het interieur van nu. Deze lichte basis laat de kleuren van jouw interieur spreken.

Tarkett Segno
Oak Lime Stone

Hoe mooi kan het zijn, de Oak Limestone vergroot jouw leefruimte met zijn lichte en verfrissende uitstraling. Doordat de vloer is gepolijst tot in de nerf met een witte oliefinish krijgt deze vloer zijn verfrissende karakter. Alles valt op zijn plek met deze lichte maar stijlvolle vloer. Bestel nu gratis een proefplankje en ontdek of dit óók de vloer voor jouw interieur is.

Ontdek Tarkett Segno

Laat je inspireren door onze video.

Verkooppunten

Met onze dealer finder vind ik u gemakkelijk een verkooppunt waar u zich professioneel en vrijblijvend kunt laten adviseren.

Waarom Tarkett Segno

Downloads

Technische en Milieuspecificaties

Echt hout Ja
Totale dikte 11 mm
Slijtlaagdikte 3,50 mm
Totaal gewicht 7,2 kg / m²
Installatiemethode Glue-Down
Sluitsysteem Tongue & Groove
Formaattype Plank
Artikelen per doos 30
Oppervlakte per doos 2,16 m²
Rc-waarde 0.065 K/W

Andere kleuren uit de Segno Collectie

Vraag een proefstaal aan voor Oak Lime Stone
Staal aanvragen

Vind een dealer

Vul hier uw email en postcode in en wij voorzien u van de dichtsbijzijnde Tarkett Segno dealer. Niet alle dealers hebben de volledige collectie in huis, daarom personaliseren wij graag uw aanvraag.

[gravityform id="7" title="false" description="false" ajax="true" tabindex="49" field_values="check=First Choice,Second Choice"]

Gratis staal toegevoegd

Je kunt to maximaal drie proefstalen aanvragen. Wel kun je zoveel fatvorieten toevoegen als je wil. Ga naar bestellen of kijk gerust verder!