Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oak Old Grey

Staal aanvragen
Één tint grijs is voldoende om duidelijk te maken dat dit een bijzondere vloer betreft. Beleef grijs in een nieuwe dimensie met de Oak Old Grey.

Tarkett Segno
Oak Old Grey

Vergrijst eiken in een nieuwe dimensie, dat is de Oak Old Grey. Beleef een vloer die de jaren voorbij laat gaan zonder jou te vervelen. Een kleur die past bij jou en jouw interieur en je elke dag weer zal verassen. Bestel een proefplankje en ontdek dat ook voor jou één tint grijs voldoende is…

Ontdek Tarkett Segno

Laat je inspireren door onze video.

Verkooppunten

Met onze dealer finder vind ik u gemakkelijk een verkooppunt waar u zich professioneel en vrijblijvend kunt laten adviseren.

Waarom Tarkett Segno

Downloads

Technische en Milieuspecificaties

Echt hout Ja
Totale dikte 11 mm
Slijtlaagdikte 3,50 mm
Totaal gewicht 7,2 kg / m²
Installatiemethode Glue-Down
Sluitsysteem Tongue & Groove
Formaattype Plank
Artikelen per doos 30
Oppervlakte per doos 2,16 m²
Rc-waarde 0.065 K/W

Andere kleuren uit de Segno Collectie

Vraag een proefstaal aan voor Oak Old Grey
Staal aanvragen

Vind een dealer

Vul hier uw email en postcode in en wij voorzien u van de dichtsbijzijnde Tarkett Segno dealer. Niet alle dealers hebben de volledige collectie in huis, daarom personaliseren wij graag uw aanvraag.

[gravityform id="7" title="false" description="false" ajax="true" tabindex="49" field_values="check=First Choice,Second Choice"]

Gratis staal toegevoegd

Je kunt to maximaal drie proefstalen aanvragen. Wel kun je zoveel fatvorieten toevoegen als je wil. Ga naar bestellen of kijk gerust verder!