Zoek
Sluit dit zoekvak.

Privacy Policy

Bij Holland Top Floor (HTF BV) nemen we de bescherming van jouw privacy zeer serieus en volgen we strikt de geldende privacywetgeving.

Hieronder vind je een overzicht van onze belangrijkste principes:

  1. We stellen onze doelen duidelijk vast voordat we persoonlijke gegevens verwerken en leggen deze vast in onze privacyverklaring.
  2. We minimaliseren het gebruik van persoonlijke gegevens en verzamelen alleen wat noodzakelijk is voor onze doeleinden.
  3. Indien vereist, vragen we expliciete toestemming voor het verwerken van persoonlijke gegevens.
  4. We implementeren passende beveiligingsmaatregelen om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we eisen hetzelfde van derden die namens ons gegevens verwerken.
  5. We respecteren jouw rechten, zoals het recht op toegang, correctie of verwijdering van jouw persoonlijke gegevens.


Je gegevens zijn veilig bij ons, en we zullen deze altijd met zorg behandelen. Hieronder lichten we toe hoe we bij Holland Top Floor (HTF BV) omgaan met de informatie die we over jou verzamelen via onze website.

Mocht je vragen hebben of willen weten welke informatie we precies van jou bewaren, neem dan gerust contact met ons op. Statistieken en profielanalyse We verzamelen statistieken over het gebruik van onze website om deze te verbeteren en alleen relevante informatie te tonen. We kunnen jouw persoonlijke gegevens combineren om een beter inzicht te krijgen, maar we zullen te allen tijde jouw privacy respecteren. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, laat het ons dan weten.

Hiervoor gebruiken we jouw telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres, adresgegevens en geslacht, en we bewaren deze informatie gedurende één jaar. Delen met derden We werken samen met bepaalde bedrijven die persoonlijke gegevens van ons kunnen ontvangen voor hun eigen marketingdoeleinden.

De volgende partijen ontvangen gegevens van ons:

  • Facebook/Meta
  • Google
  • Social media bedrijven
  • Onze betalingsprovider: Mollie
  • Onze transporteurs: o.a. Compass, DHL, PostNL, Cycloon.
  • Wederverkopers, ook bekend als onze Dealers.


Deze partijen zijn gevestigd buiten de EU. Op onze website kun je als dealer of als consument (bijvoorbeeld voor staalaanvragen) artikelen kopen. We gebruiken jouw persoonlijke gegevens om de aankoop af te handelen en te registreren. Hiervoor gebruiken we jouw adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer, en we bewaren deze informatie tot twee jaar na de afronding van jouw bestelling. Sommige klantgegevens bewaren we langer vanwege wettelijke fiscale verplichtingen. Delen met derden voor de afhandeling van bestellingen werken we samen met:


Contactformulier:
Met ons contactformulier kun je vragen stellen of verzoeken indienen. Hiervoor gebruiken we jouw e-mailadres, telefoonnummer, adresgegevens en geslacht, en we bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.


Reclame:
We sturen graag reclame over aanbiedingen, nieuwe producten of diensten.

Dit doen we via:

  • E-mail
  • Social media
  • Telefoon


Je kunt te allen tijde bezwaar maken tegen deze reclame. In elke e-mail vind je een afmeldlink. Als je wordt gebeld, kun je dit ook aangeven.


Advertenties:

Onze website toont algemene advertenties. Hierbij verzamelen we geen persoonsgegevens, dus we weten niet of je deze advertenties leuk vindt. Delen met andere bedrijven of instellingen Behalve de hierboven genoemde partners, delen we jouw persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarde met andere bedrijven of instellingen, tenzij wettelijk verplicht (bijvoorbeeld op verzoek van de politie in verband met een vermoeden van een misdrijf).


Statistieken:

We houden statistieken bij over het gebruik van onze website. Op onze website vind je social media buttons. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten jouw persoonsgegevens.


Cookies:

Onze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren en om te onthouden dat je ons hebt bezocht. Bij het eerste bezoek aan onze website tonen we een melding met uitleg over cookies en vragen we om jouw akkoord voor het gebruik ervan. Je kunt het plaatsen van cookies via je browser uitschakelen, maar sommige functies van onze website werken dan mogelijk niet correct. We hebben afspraken gemaakt met andere bedrijven die cookies plaatsen over het gebruik ervan, maar we hebben geen volledige controle over hun activiteiten. Lees daarom ook hun privacyverklaringen.


Google Analytics:

We gebruiken Google Analytics om het gebruik van onze website te analyseren. We hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten waarin strikte afspraken zijn vastgelegd over het gebruik van de verzamelde gegevens. We staan Google toe om de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google-diensten, maar we anonimiseren de IP-adressen niet.


Beveiliging:

We nemen verschillende maatregelen om de beveiliging van persoonsgegevens te waarborgen:

  • Toegang tot persoonsgegevens is beperkt met een gebruikersnaam en wachtwoord.
  • We nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen om toegang tot systemen met persoonsgegevens te beveiligen.
  • We gebruiken beveiligde verbindingen (SSL) om alle informatie tussen jou en onze website te versleutelen.


Aanpassingen in deze privacyverklaring Indien er wijzigingen plaatsvinden op onze website, zullen wij ook onze privacyverklaring aanpassen. Houd daarom altijd de bovenstaande datum in de gaten en controleer regelmatig of er updates zijn. We zullen ons best doen om eventuele wijzigingen apart aan te kondigen. Toegang, wijziging en verwijdering van jouw gegevens Als je vragen hebt over welke persoonlijke gegevens wij van jou bewaren, of als je deze wilt inzien, wijzigen of verwijderen, neem dan gerust contact met ons op. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • Uitleg ontvangen over welke persoonsgegevens we verzamelen en wat we ermee doen.
  • Inzage krijgen in de specifieke persoonsgegevens die we over jou hebben.
  • Fouten laten corrigeren in jouw gegevens.
  • Verouderde persoonsgegevens laten verwijderen.
  • Jouw toestemming intrekken voor het verwerken van je gegevens.
  • Bezwaar maken tegen specifiek gebruik van je gegevens. Zorg er alsjeblieft voor dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we de juiste gegevens aanpassen of verwijderen.


Klachtenprocedure:

Als je van mening bent dat wij je niet op de juiste manier helpen, heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens

Vind een dealer

Vul hier uw email en postcode in en wij voorzien u van de dichtsbijzijnde Tarkett Segno dealer. Niet alle dealers hebben de volledige collectie in huis, daarom personaliseren wij graag uw aanvraag.

[gravityform id="7" title="false" description="false" ajax="true" tabindex="49" field_values="check=First Choice,Second Choice"]