Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oak Old Brown

Staal aanvragen
De Oak Old Brown is de warmste in de collectie en zal u verassen. Laat de kleur bruin de basis vormen van uw interieur en laat lichtere elementen de stijl bepalen.

Tarkett Segno
Oak Old Brown

Warmte en sfeer in zijn beste vorm, dat is de Oak Old Brown. Bruin is qua karakter even smaakvol als chocolade. Beleef deze vloer als de basis voor een interieur dat alles in zich heeft. Laat deze prachtige visgraatvloer domineren en lichtere elementen de kans geven om het geheel in balans te brengen. Bestel nu gratis een proefplankje en ontdek of dit óók jouw kleur is.

Ontdek Tarkett Segno

Laat je inspireren door onze video.

Verkooppunten

Met onze dealer finder vind ik u gemakkelijk een verkooppunt waar u zich professioneel en vrijblijvend kunt laten adviseren.

Waarom Tarkett Segno

Downloads

Technische en Milieuspecificaties

Echt hout Ja
Totale dikte 11 mm
Slijtlaagdikte 3,50 mm
Totaal gewicht 7,2 kg / m²
Installatiemethode Glue-Down
Sluitsysteem Tongue & Groove
Formaattype Plank
Artikelen per doos 30
Oppervlakte per doos 2,16 m²
Rc-waarde 0.065 K/W

Andere kleuren uit de Segno Collectie

Vraag een proefstaal aan voor Oak Old Brown
Staal aanvragen

Vind een dealer

Vul hier uw email en postcode in en wij voorzien u van de dichtsbijzijnde Tarkett Segno dealer. Niet alle dealers hebben de volledige collectie in huis, daarom personaliseren wij graag uw aanvraag.

[gravityform id="7" title="false" description="false" ajax="true" tabindex="49" field_values="check=First Choice,Second Choice"]

Gratis staal toegevoegd

Je kunt to maximaal drie proefstalen aanvragen. Wel kun je zoveel fatvorieten toevoegen als je wil. Ga naar bestellen of kijk gerust verder!