Search
Close this search box.

Vloeren

Oak Old Grey

Één tint grijs is voldoende om duidelijk te maken dat dit een bijzondere vloer betreft. Beleef grijs in een nieuwe dimensie met de Oak Old Grey.

Oak Old Brown

De Oak Old Brown is de warmste in de collectie en zal u verassen. Laat de kleur bruin de basis vormen van uw interieur en laat lichtere elementen de stijl bepalen.

Oak Lime Stone

Het traditionele visgraatpatroon in combinatie met de frisse afwerking van de Oak Limestone, daarmee creëer je het interieur van nu. Deze lichte basis laat de kleuren van jouw interieur spreken.

Oak Blonde

Vers gezaagd onbehandeld eiken heeft van nature een prachtige kleur die vaak niet te realiseren is want je moet een vloer beschermen en daarmee verander je direct de kleur. Met de Oak Blonde is dat verleden tijd, ontdek nu jouw vloer.

OAK Regular

Voor veel mensen blijft de bekende kleur van het eikenhout toch de favoriet. De warme gloed door de natuurlijke olieafwerking geeft jouw eiken visgraatvloer het gouden randje dat jouw interieur verdiend.

Vind een dealer

Vul hier uw email en postcode in en wij voorzien u van de dichtsbijzijnde Tarkett Segno dealer. Niet alle dealers hebben de volledige collectie in huis, daarom personaliseren wij graag uw aanvraag.

[gravityform id="7" title="false" description="false" ajax="true" tabindex="49" field_values="check=First Choice,Second Choice"]